Denise Rifai vorbește rareori despre viața ei personală, preferând, mai degrabă, să se lase descoperită din perspectiva proiectelor tv pe care le realizează.
Se „vinde” public drept un personaj deloc accesibil, uneori rigid, un justițiar prin definiție, însă recunoaște că în spatele acestei aliuri se ascunde un om cu suflet nobil și cu blândețe.
Misterios este și statutul ei amoros. Atunci când îi face plăcere, vorbește despre ce anume și-ar dori de la domnul ei, însă niciodată nu-l numește sau nu confirmă că ar exista cineva care să-i completeze inima. Și, pentru că tot vorbeam despre așteptările pe care le are de la cel pe care și l-ar dori alături, povestim despre o serie de declarații pe care Denise Rifai le-a făcut în cadrul unui interviu realizat de jurnaliștii de la Unica.
În cadrul acestui material, vedeta Kanal D face referire la o serie de învățături și sfaturi pe care le-a primit de la tatăl ei, iordanian de origine, un om pe care bruneta îl respectă nespus, un model de șot care, alături de mama ei, a construit un mariaj la care visează Denise.
Denise Rifai își adoră tatăl
„Tata mi-a zis că trebuie să îmi iau un om care să fie bărbat și să aibă grijă de mine, așa că îl las pe Dumnezeu să aleagă pentru mine și tata o să mă sprijine și o să fie alături de mine în orice moment, pentru că este convins și conștient că o să aleg un bărbat, că o să fie musulman sau creștin sau orice religie ar fi, la noi în casă nu asta contează, contează principiile, contează educația și contează chestiunea aceasta de complementaritate între bărbat și femeie”, a declarat Denise Rifai.
Cât despre statutul de viitoare posibilă soție, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” știe un fapt sigur: nu o să gătească pentru că, așa cum declară ea în spirit de glumă, se panichează când se vede în fața aragazului.
“Nu-mi place să gătesc, eu când văd aragazul, mă ia puțin panica. Eu mănânc gătit doar ce trebuie neapărat gătit, carnea de exemplu și legumele un pic. Ce mănânc eu știu să îmi gătesc, dar nu știu să fac ciorbe, cozonac, dar pește, carne gătită, în varianta asta normală, asta fac, altfel nu aș putea supraviețui”, a mai mărturisit Denise Rifai.